Samenwerken met Liesbeth aan jouw Online Marketing

Wil je jouw bedrijf online zichtbaar maken?

Werk samen met mij aan een sterke online strategie

Herken jij jezelf hierin?

Te weinig kennis

"Ja Online Marketing is superbelangrijk, zoveel is me duidelijk. Maar waar begin ik?"

Geen tijd

"Ik werk non stop aan mijn bedrijf. Wanneer moet ik me dan onderdompelen in de Online Materie?"

Niet voor mij

" Ik heb het gevoel dat Social Media helemaal niet bij mijn bedrijf past."

Kansen herkennen én benutten.

De meeste ondernemers die ik spreek die al een lopend bedrijf hebben én daar al winst uit halen, zijn druk bezig met hun Business. Soms zijn er verschillende Sociale Kanalen actief, maar daar wordt  bij lange na nog geen 'letterlijke' omzet uit gehaald. 


Bovendien speelt er als rode draad bij de meesten hetzelfde. Het belang van Online Marketing is duidelijker dan ooit. Maar eigenlijk is er nooit écht de tijd genomen om er een strategie van te maken. 


Ook is het zo dat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn in het social media landschap, dat een keuze daarin maken al ingewikkeld kan zijn, want wat past nou het beste bij jouw bedrijf en doelgroep?  


Door je doelen te verhelderen. Social Media serieus te nemen. En er een strategie op los te laten, die ook nog eens SEO verhogend werkt... Begrijp je waar je als bedrijf heen kan groeien.

Heel strategisch en alles is social media & SEO technisch goed doordacht. Ons platform groeit steeds meer richting onze droomdoelen dankzij Liesbeth.

Albert

Liesbeth legt alles duidelijk uit en neemt écht uitgebreid de tijd om het plan met je door te nemen.

Loes

Door de adviezen van Liesbeth zien we waar we heen kunnen groeien. Over Social media zijn veel verkeerde aannames, maar dat het zó strategisch kan zijn wisten wij niet.

Reinder

Een samenwerking met Liesbeth

Eén van de allerleukste onderdelen van mijn werk is met ondernemers om tafel te mogen zitten en brainstormen over hun bedrijf. Wat maakt jouw business uniek in jouw markt?

Voor de meeste ondernemers is Online Marketing een extra afdeling waar ze soms wel en soms niet de mensen voor hebben. Maar er is eigenlijk altijd nog winst te behalen uit de Online afdeling van hun bedrijf. Groei die eerder nog niet gepakt is.


De ontwikkelingen van websites, Google, SEO maar ook Social Media zijn zo ontzettend snel gegaan de afgelopen jaren.  De aandachtsspanne van mensen is nu grotendeels op mobile devices gericht. En het aantal uur in  aandacht gemeten groeit op smartphones nog dagelijks.


Wil jij ook méér? Meer omzet, meer winst, meer klanten, meer bezoekers, meer verkopen, meer..?

Al mijn strategieen zijn zeer resultaat gedreven. Is dit wat je zoekt?

Neem contact met me op en we bespreken wat voor jouw bedrijf en voor jou op dit moment de juiste keuze is om met mij samen te werken. 

De mogelijkheden:

A. Strategie/Advies gesprek. (minimaal  2 uur)

B. Een #Quickscan van je bedrijf die dé stappen voor een  Online Marketing stratregie voor jouw producten/diensten uiteenzet.

B.1 Het inplementeren van de stappen uit de #Quickscan door jou en je eigen team. Begeleiding van mij hierbij dmv skype coaching calls.

B.2 Het inplementeren van de stappen uit de #Quickscan door mij en mijn team van specialisten.

De #Quickscan 


Stap 1

Wat ik allereerst doe, is een dieptegesprek voeren, waar we ingaan op jouw persoonlijke wensen maar voornamelijk de doelen van jouw bedrijf. Na dit gesprek heb ik een helder beeld van de huidige situatie en zie ik ook of ik van toegevoegde waarde kan zijn of niet.

Stap 2

Als ik overduidelijk vind dat ik van toegevoegde waarde kan zijn en we hebben een klik dan is mijn tweede stap het maken van een #Quickscan. Dit kan je zien als een stappenplan voor de komende tijd. Wat we doen, is schrappen wat niet werkt en dingen toepassen of opschalen die wel werken.

Stap 3

Vervolgens gaan we de #Quickscan bespreken. Mijn ervaring is dat er tijdens deze bespreking muntjes gaan vallen en bellen gaan rinkelen aan de klantzijde. 

Heel erg leuk om mee te maken!


Stap 4

Na de #Quickscan en de opvolgende sessies die daar nog bij horen, kan je kiezen:

  - Alles zelf met je team implementeren

  - Mij met mijn team van specialisten alles laten regelen

Wat het beste bij jou en je business past. 

Overtuigd? Laat mij je bellen.