Volg me en mis geen enkele video!

Inspiratie video's en handig toepasbare tips!

Ik deel in mijn video's wat ik tegenkom op mijn pad in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Soms zijn het dilemma's of dingen waar mijn klanten op vastlopen.

Deel en/of reageer!

Comment Section

12 reacties op “video


Door Helena op 5 februari 2017

Hoi Liesbeth, sorry hoor, even een vraag; is copy schrijven tekst schrijven voor je werk of…. ? Is het schrijven voor marketing?


Door Liesbeth Besamusca op 8 februari 2017

Hoi Helena, copywriting is in eerste instantie inderdaad een marketingterm voor de teksten die je gebruikt in je communicatie naar de buitenwereld over je product of dienst. Maar in de context van aflevering 5 kan je het ook zien als de antwoorden die jij geeft op de vier vragen. De teksten die jouw eigen persoonlijke antwoorden zijn kan je uiteindelijk weer gebruiken in je teksten (copy) die je naar de buitenwereld gebruikt om je product of dienst te promoten! Succes!
Liefs, Liesbeth


Door Helena op 14 februari 2017

Thanx!


Door Helena op 5 februari 2017

Ik denk dan als ik je hoor…; Duurt te lang! Ondertussen kook ik, loop ik naar de laptop, stukje terug, want ik heb ff wat gemist! En vervolgens werk ik het uit en stop het in een mapje…. Waar ik voor sta? Eerst weet ik geen antwoord, wat bedoel je met die vraag! Dan gaat het stromen en het eerste dat ik schrijf is dit; “Ik sta voor: … Er zijn als je iemand nodig hebt om mee te kijken, er zijn wanneer je ongemak, pijn of emoties ervaart die je beperken of beperkt hebben. Ik stel de vragen die anderen niet durven stellen, de vragen die jou helpen om te zien waar je bent. Vreemde vragen, gekke vragen, diepe vragen…. En dan leg ik uit wat ik zie, hoor en begrijp van je antwoorden. En ik check altijd met je of het klopt met wat je zelf ervaart. En als het niet klopt dan help ik je te vertellen wat er niet klopt. Zodat je het opeens weer voelt, hoe het echt zit. Wat je meemaakt, hoe je het ervaart en wat je dan doet. En van daaruit gaan we werken.”


Door Liesbeth Besamusca op 8 februari 2017

Mooi Helena! Fijn dat het je verder helpt de video’s en zo help jij anderen weer verder! Succes


Door Helena op 25 februari 2017

Jaaaa wat goed dat je het echt DOET en dan ERVAART wat er gebeurt!!!! :-). Ik heb the Miracle Morning ook even besteld. Vooral de stilte in de ochtend doet mij zoooo goed! De fitheid die in je systeem komt als je uitgerust kunt wakker worden. Dat geeft ZIN!Door Helena op 20 maart 2017

Hoi Liesbeth, ik wordt al helemaal nieuwsgierig naar de 12 stappen om een item te verbeteren. Ik heb bij mijn coach een spel gespeeld van droom naar werkelijkheid waarbij ik ook 12 stappen moest doen en kijken welke stap ik herhaaldelijk oversloeg zodat ik het gevoel had nooit verder te komen. Iedereen schijnt een zwak punt te hebben in 1 van die 12 stappen. (dromen, wensen, willen, geloven, uiten, onderzoeken, beslissen, plannen, voorwaarden scheppen, volharden, genieten). Ik vroeg me af of het vergelijkbaar was met jouw 12 stappen! Ik heb ervan geleerd dat mijn planning niet goed liep omdat mijn harde werken een andere vorm van uitstellen was. Shocking natuurlijk. Je zit eigenlijk het totaal het tegenovergestelde te doen dan dat je jezelf voorhoudt! Een diepe les die ik nog steeds herken! Het blijft een werkstuk! Liefs, Helena


Door Liesbeth Besamusca op 23 maart 2017

Mooie stappen alweer Helena!
De 12 punten waarop je kan verbeteren waar ik aan refereer in aflevering 11 zijn eigenlijk geen stappen maar echt verbeterpunten. Alle facetten waarop je een ander kan benijden (zakelijk gezien) zoals Online Marketing/Social Media/je website/je business kan je op 12 punten verbeteren. Want vaak zijn we als mens volkomen irreëel als we onszelf vergelijken
(heb ik ook last van, ik oordeel niet! 😉 )
Als je het gebied waarop je de ander benijd op 12 punten verbetert, moet je dan ziet wat er met je gebeurt! Al die 12 verbeteringen hebben effect op je resultaten! en dan heb je je eerdere jaloezie écht op een positieve manier opgezet naar persoonlijke winst!


Door Sandra op 23 mei 2017

Hoi,
Leuk en erg interessant die video’s… heb jij het isbn nummer van jouw hormonenboek voor me? Je hebt me getriggerd 😉
groetjes,
Sandra


Door Liesbeth Besamusca op 6 juni 2017

Hoi Sandra, Leuk dat je getriggerd bent ;-). Sorry voor mijn late reactie, busy!! ISBN 9789079872916
Succes met dit geweldige boek!


Door laetitia op 13 juni 2017

Leuke video (#21). Mijn vroegere baas was/is helemaal into Anthony Robbins. Goede inspiratie om doelen te stellen 🙂 Dat wordt aan de slag.

Plaats een reactie


*