strategie

Wat wordt jouw next step?

Bespreek het met mij in een 1 op 1 strategie sessie

Waarom zou je kiezen voor een Business Mentor?

Clarity

Iedereen heeft haar/zijn blinde vlekken als het om je eigen business gaat. Terwijl helderheid toch écht het allerbelangrijkste in om je doelen te bereiken.

Vooruitgang

Stilstand is achteruitgang, dus nieuwe strategieën bedenken én implementeren is key. Samen bedenken we ze of help ik je je ideëen aan te scherpen.

Stok achter de deur

Zoals vele ondernemers/freelancers werk je waarschijnlijk alleen. En natuurlijk werk je hard, maar wie zorgt er dat jij vooruitgang boekt? Ik houd  je graag scherp.

Omzetverhogend

Door mijn ervaringen met mijn eigen bedrijven én de bedrijven die ik al jaren voorzie van adviezen, zijn mijn activiteiten erg omzetverhogend gericht. Jouw investering in mij moet je er binnen mum van tijd 'uit hebben'.

Ik vind Liesbeth een 'padvinder' van hoog niveau!


Waar je ook vastloopt in het bewandelen van je carrièrepad, in het opzetten van je onderneming of in de twijfel mood tussen vaste baan en/of eigen bedrijf, je hebt een mentor nodig! Bij voorkeur iemand die niet hetzelfde kan of doet als jij, maar een die je wel beregoed strategisch adviseert. Die naar jouw persoonlijke roots kijkt, maar met name de roots van je (op te zetten) bedrijf analyseert. Wie ben je, waar sta jij voor, waar blink jij in uit, waar wordt naar gezocht door jouw doelgroep en hoe bied jij dat gezochte pakketje aan op een unieke manier? Die weg wijst Liesbeth jou. Als geen ander. Ik vind Liesbeth Besamusca een padvinder van hoog niveau!

Els van Kuppeveld

Hoe werkt het?

Heel simpel, eerst bellen we waarin ik aan de hand van vragen kan bepalen of ik iets voor je kan betekenen en maken we een afspraak.


Ik vind strategie sessie één van de leukste dingen van mijn werk! De rinkelende bellen, de muntjes die 'vallen', de inspiratie en de inzichten. Het maakt mij een blij mens dat ik nu voor anderen kan betekenen waar ik zoveel inzichten van mijn coaches heb gekregen. Het lijkt me super jou ook  te mogen 'mentoren'. Ik hoor graag van je.

Dit zeggen zij over hun ervaring:

Die spreekwoordelijke spiegel van Liesbeth heeft mij in de actiemodus gezet!

Liesbeth heeft mij tijdens een strategiesessie enorm geholpen met het onderwerp zichtbaarheid. Waarom sta ik liever achter als voor de camera? Omdat ik mij er enorm ongemakkelijk bij voel maar vooral de angst voor de mening van anderen. Die knop moest om. Diep van binnen wist ik de antwoorden maar die extra spreekwoordelijke spiegel van Liesbeth heeft mij toch in de actiemodus gezet. Zo heb nu eindelijk foto’s voor mijn website en heb ik zelfs een eerste lesvideo opgenomen voor een klant. En ja ik vind het nog steeds super ongemakkelijk maar eng wil ik het niet meer noemen. Die eerste stapjes naar het overwinnen van die angsten kan ik vergelijken met het gevoel dat ik krijg na een rondje hardlopen. De runnershigh. Wil jij ook zo’n overwinningsgevoel? Dan kan ik je een strategiegesprek bij Liesbeth echt aanraden.

Marlieke Dul, Marliekemedia.nl

Fijn en verhelderend.

Ik heb een heel fijn en verhelderend strategiegesprek gehad met liesbeth. Liesbeth is inspirerend en geeft veel waardevolle en concrete tips waar je direct mee aan de slag kan!

Larissa Ruwiel, Manageyourbody.nl

Liesbeth verraste mij enorm door haar kennis en energie.

Onverwachts waagde ik de gok en ging ik een strategie gesprek aan met Liesbeth. 

The right time, the right person, zullen we maar zeggen. Soms komen die op jouw pad. Liesbeth verraste mij enorm door haar kennis en energie, ze was in staat om binnen een half uur mij te doorgronden. Het onderscheidend vermogen maar ook de valkuilen van mijn onderneming zichtbaar te maken en me hier (soms best een beetje confronterend) advies op te geven. Maar juist die eerlijke spiegel heb je soms echt nodig, een duw in je rug, de goede richting op. Met praktische tips, kreeg ik er ontzettend veel kracht van om door te gaan! Waarvoor veel dank!

Jamie Koers


€ 150,- per uur

Strategie sessie 

De gesprekken kunnen via Skype of  live in Bergen NH verlopen.

Wat we doen is je business maar zeker ook je doelen en dromen bespreken.

Waar loop je tegenaan in de realisatie hiervan of kan je het maar niet naar een niveau hoger tillen? Wat zijn je knelpunten en belemmerende overtuigingen? 

Uiteraard komen we ook meteen in actie, liefst nog tijdens de sessie of opdachten om meteen mee aan de slag te gaan. 

"Insights without action leeds to nothing".


Je krijgt van mij na afloop een factuur. (Het uur tarief is ex btw.)

Koekje