You don't build a Business

You build People

BesamuscaMedia

Eind 2016 startte ik met Online Marketing voor bedrijven. Langzaam groeide dit uit tot wat we nu zijn. Een full service Digital Media Agency. Samen met mijn team helpen we bedrijven hun online zichtbaarheid te laten groeien. We leiden de teams van onze opdrachtgevers op tot de content creators die het bedrijf nodig heeft. Vervolgens werkt ons team samen met dat van de klant. Wij hebben specialismen in huis die je als bedrijf niet fulltime nodig hebt. Samen maken we je bedrijf online zichtbaar(der).

The School of Business Growth

In 2017 ontstond mijn wens creatieve ondernemers te inspireren en verbinden. Het platform Creative Space werd geopend en de leden stroomden binnen. Toch klopte het nog niet. Door mijn persoonlijke ervaring met het online zichtbaar(der) maken van mijn eigen bedrijven kwam ik erachter dat dit de grootste bottle neck is voor ondernemers. HOE word je online opgemerkt? Hoe werken social media en Google? En hoe kan ik me dit eigen maken op een manier dat ik er tijd voor heb maar dat ik het ook nog leuk vindt?

Inmiddels staat TSOBG maar ontwikkelt het tegelijkertijd ook nog. We leren ondernemers hun online zichtbaarheid te laten groeien. Als je ondernemer bent dan ontwikkel je je niet alleen zakelijk. Je zult je persoonlijke ontwikkeling mee moeten nemen in je groei. Bovendien werk ik heel graag met de wet van aantrekking. Om deze redenen combineren we zakelijke, persoonlijke & spirituele ontwikkeling in de trainingen en jaar trajecten van TSOBG