De beste versie worden van jezelf

omdat ik denk dat we het meest gelukkig worden van groei.

Waar we begonnen? Bij onszelf

Jan. 2015 – Onze jongste dochter was net 4 mnd. We waren blutter dan blut en het bedrijf dat we op dat moment nog hadden ging slechter dan slecht. Ik wist al langere tijd dat we iets anders moesten …. Maar WAT? Na het lezen van wat inspirerende boeken van oa Tony Robbins en Jim Rohn over persoonlijke ontwikkeling kwam het inzicht.

Ik stormde ons kantoor binnen met onze dochter in mijn armen want INEENS wist ik hoe we onze situatie aan moesten pakken. Ik zei tegen mijn man: “We zijn gek als we alles uit onze handen laten glippen. Wij kunnen ALLES! We zijn slim, creatief én harde werkers”.

En dat was het keerpunt. Letterlijk.  Waar we begonnen? Bij onszelf. Sindsdien zijn we niet meer gestopt met ons leven te verbeteren

Ik knijp mezelf regelmatig

Inmiddels 9 jaar na dat dieptepunt doe ik waar ik gelukkig van word en help OOK nog eens anderen hetzelfde te bereiken. Door de bedrijven die we zijn gestart heb ik een fijn inkomen gerealiseerd én nog belangrijker zit ik VOL in de groei richting die gedroomde "financiële vrijheid". Mijn man en ik zijn écht een team ook al hebben we verschillende bedrijven...? Onze stip aan de horizon is helder. Als je op het juiste pad zit word je voort getrokken en dat gééft energie in plaats van dat je leeg wordt gezogen.

Liesbeth in 6 kenmerken:

On fire

meestal voel ik me on fire, zin in het leven, om mijn bedrijven te laten groeien, om toffe ervaringen op te doen met mijn gezin

Stil

en ja ook de persoon die het meest kwekt, laadt zichzelf het beste op in stilte. Voor de open haard met gezin of alleen in de natuur. Hardlopend of gewoon lekker langs het strand lopen met de hond en/of mijn beste vriend, mijn man.

Groei

Ik geloof oprecht dat we als mensen het gelukkigst zijn als we nieuwe dingen leren. Of dat nou psychisch is of fysiek, dat maakt denk ik niet uit. Ik was altijd al erg van het zelf analyseren. Door me in persoonlijke groei  te storten begreep ik het leven en mijn rol daarin beter.

Spiritueel

Ik leef volgens intenties en met de wet van aantrekking. Natuurwetten die ik (net als zwaartekracht) niet meer weg kan denken.

Familie

Family first IS wel zo in mijn leven maar vind ik (eerlijk is eerlijk) soms lastig als potentieel workaholic, maar ik heb een man die me hierin enorm helpt altijd weer de balans te vinden.

Podiumdier

Altijd al geweest, zal altijd zo blijven. Ik ben dol op heel hard zingen (tot ergernis van mijn opgroeiende en sommige al puberende kinderen) en toen ik mijn online zichtbaarheid "instapte" kreeg dat stukje van mij eindelijk een plekje.

LIESBETH IN DE MEDIA

Nationale Nederlanden

“Je kunt je bedrijf alléén laten groeien als je gelooft in wat je doet”

AD

‘Je kunt wachten op inspiratie, maar het gaat erom dat je het doet’

Metronieuws

Geld maakt (niet) gelukkig: ‘Met drie kleine kinderen gingen we failliet’

NRC

"In coaching heb ik mijn werkgeluk gevonden"

Happinez

"Geld is de beloning, niet het doel"

Telegraaf

Liesbeth ging failliet maar bleef dromen. "Het was een goede leerschool"