De beste versie worden van jezelf

Ik geloof dat dat is wat wij hier te doen hebben.

Een droom in wording...

Waar ik heel sterk in geloof "through Trial & Error" is in verbetering van jezelf door middel van zoeken, luisteren én leren. 


Door eerst aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, volgt automatisch je zakelijke leven. Deze zijn in mijn ogen niet los te koppelen. Door dagelijks open te staan voor nieuwe manieren van leren, blijf je groeien als mens. Bovendien ben ik erachter gekomen dat de beste versie van jezelf willen worden een heel erg leuk maar ook oneindig pad is. Niet altijd het makkelijkste maar zeker het meest 'rewarding' pad.


In ieder bedrijf is groei mogelijk. Natuurlijk als je net start, maar zéker ook als je al een gedegen winst maakt dan is het juist heel interessant om te bekijken waar je nog wat laat liggen. Pak die groei door je onderneming (en/of jezelf) zichtbaar te maken.  Online Marketing is een breed spectrum maar voor ieders product of dienst is een unieke strategie.  Waar ik niet in geloof is 'one size fits all'. Jouw persoonlijke voorkeuren als ondernemer maar zeker ook waar jouw klanten zich online bevinden en met welke dilemma's zij zitten spelen mee in de keuzes die we maken.


Hoe ik de lessen die ik leer overbreng, is op mijn eigen uitbundige en enthousiaste manier.  Want dat is hoe ik ben. Voor mij IS er geen andere manier.  Recht door zee, open en behalve dat ik mezelf best graag hoor praten, kan ik nog veel beter luisteren. En zo help ik andere ondernemers verder.


Hoe ik je NU al kan helpen:

* Via BesamuscaMedia help ik samen met mijn team bedrijven met het groeien van hun Online zichtbaarheid.


* Met mijn school voor ondernemers The School of Business Growth bied ik een plek aan ondernemers om te leren hoe ze hun Online Zichtbaarheid kunnen laten groeien.


* Met behulp van the FREE stuff zoals: podcasts, een wekelijkse LIVE talkshow op Instagram, video's en meer inspireer ik Ondernemers om verder te komen in het leven en met hun business. 


Heb je een vraag of wil je graag een onderwerp besproken hebben in één van mijn video's, podcasts of LIVE uitzendingen?

Je kan me emailen!


Blijf zoeken, blijf luisteren en blijf leren.

Dit zijn mijn bedrijven:

BesamuscaMedia

Met mijn team helpen we bedrijven met het groeien van hun online zichtbaarheid. We trainen de teams van onze opdrachtgevers en helpen met specialismen die zij niet in huis hebben.

The School of Business Growth

Ondernemers die geen (groot) team hebben leer ik middels mijn School hoe ze hun Online Zichtbaarheid kunnen vergroten. In TSOBG komen persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling samen.

LIESBETH IN DE MEDIA

‘Je kunt wachten op inspiratie, maar het gaat erom dat je het doet’

INTERVIEW AD: ZELFHULPJUNKIES. Zelfhulpboeken zijn populairder dan ooit. We vroegen een aantal ‘zelfhulpjunkies’ om boekentips te geven die hen in hun werk en privé verder hebben geholpen. Aflevering 1: Liesbeth Besamusca (40) marketing consultant, strateeg en business mentor.

Het doel is altijd dat Liesbeth’s adviezen omzetverhogend werken.

PODCAST ZUIDWEG & PARTNERS, Jacqueline Zuidweg. "Het onderwerp van deze podcast is digitale zichtbaarheid en presentatie. Ofwel: hoe laat jij je als ondernemer digitaal zien? Bij mij te gast is Liesbeth Besamusca, business mentor en consultant voor social media & online marketing."
arrow_drop_up arrow_drop_down