De beste versie worden van jezelf

Waar we begonnen? Bij onszelf

Jan. 2015 – Onze jongste dochter was net 4 mnd. We waren blutter dan blut en het bedrijf dat we op dat moment nog hadden ging slechter dan slecht. Ik wist al langere tijd dat we iets anders moesten …. Maar WAT? Na het lezen van wat inspirerende boeken van oa Tony Robbins en Jim Rohn over persoonlijke ontwikkeling kwam het inzicht.

Ik stormde ons kantoor binnen met onze dochter in mijn armen want INEENS wist ik hoe we onze situatie aan moesten pakken. Ik zei tegen mijn man: “We zijn gek als we alles uit onze handen laten glippen. Wij kunnen ALLES! We zijn slim, creatief én harde werkers”.

En dat was het keerpunt. Letterlijk.  Waar we begonnen? Bij onszelf. Sindsdien zijn we niet meer gestopt met ons leven te verbeteren

Inmiddels 7 jaar na dat dieptepunt doe ik waar ik gelukkig van word en help OOK nog eens anderen hetzelfde te bereiken. Door de bedrijven die we zijn gestart heb ik een fijn inkomen gerealiseerd én nog belangrijker zit ik VOL in de groei richting die gedroomde "financiële vrijheid". Mijn man en ik zijn écht een team ook al hebben we verschillende bedrijven...? Onze stip aan de horizon is helder. Als je op het juiste pad zit word je voort getrokken en dat gééft energie in plaats van dat je leeg wordt gezogen.

Liesbeth in 6 kenmerken:

meestal voel ik me on fire, zin in het leven, om mijn bedrijven te laten groeien, om toffe ervaringen op te doen met mijn gezin
en ja ook de persoon die het meest kwekt, laadt zichzelf het beste op in stilte. Voor de open haard met gezin of alleen in de natuur. Hardlopend of gewoon lekker langs het strand lopen met de hond en/of mijn beste vriend, mijn man.
Ik geloof oprecht dat we als mensen het gelukkigst zijn als we nieuwe dingen leren. Of dat nou psychisch is of fysiek, dat maakt denk ik niet uit. Ik was altijd al erg van het zelf analyseren. Door me in persoonlijke groei  te storten begreep ik het leven en mijn rol daarin beter.

Spiritueel

Ik leef volgens intenties en met de wet van aantrekking. Natuurwetten die ik (net als zwaartekracht) niet meer weg kan denken.

Familie

Family first IS wel zo in mijn leven maar vind ik (eerlijk is eerlijk) soms lastig als potentieel workaholic, maar ik heb een man die me hierin enorm helpt altijd weer de balans te vinden.
Altijd al geweest, zal altijd zo blijven. Ik ben dol op heel hard zingen (tot ergernis van mijn opgroeiende en sommige al puberende kinderen) en toen ik mijn online zichtbaarheid "instapte" kreeg dat stukje van mij eindelijk een plekje.

Dit zijn mijn bedrijven:

Met mijn volledige online  team zorg ik dat de resultaten van de bedrijven die wij helpen exponentieel stijgen. Iedere geïnvesteerde euro moet je er in het veelvoud voor terug zien. Je verdient ons dubbel en dwars terug.

The Social Blueprint

Samen met 2 partners trainen we de teams van bedrijven hun eigen Online Zichtbaarheid te vergroten. Deze team trainingen blijkt ook meteen een echte team building factor

The School of Business Growth

Ondernemerschap is te leren, het zijn stappen, het is een systeem. Hier leren ondernemers de basis te bouwen waarop je door kunt groeien naar MINIMAAL een ton omzet p/j.

LIESBETH IN DE MEDIA

‘Je kunt wachten op inspiratie, maar het gaat erom dat je het doet’

INTERVIEW AD: ZELFHULPJUNKIES. Zelfhulpboeken zijn populairder dan ooit. We vroegen een aantal ‘zelfhulpjunkies’ om boekentips te geven die hen in hun werk en privé verder hebben geholpen. Aflevering 1: Liesbeth Besamusca (40) marketing consultant, strateeg en business mentor.

Het doel is altijd dat Liesbeth’s adviezen omzetverhogend werken.

PODCAST ZUIDWEG & PARTNERS, Jacqueline Zuidweg. "Het onderwerp van deze podcast is digitale zichtbaarheid en presentatie. Ofwel: hoe laat jij je als ondernemer digitaal zien? Bij mij te gast is Liesbeth Besamusca, business mentor en consultant voor social media & online marketing."