groeifactorLIVE
Koekje

De Groeifactor LIVE inspiratiedag

Een dag voor ondernemers

Liesbeth Besamusca

Neemt je een dag mee 'door je business' heen. 

Vrijdag 14 September 2018  van 11 - 16 uur In Amsterdam Noord.

Liesbeth: "Wat we gaan doen is d.m.v.  inspiratie én oefeningen met een select groepje ondernemers aan de slag met je Business"

Wat neem je mee als je naar buiten loopt? 

*  het inzicht waar JOUW unieke groeifactor ligt

*  een hoofd vol inspiratie 

*  concrete actiepunten waarmee je direct aan de slag kunt

*  nieuwe connecties met andere ondernemers die net als jij ook toe zijn aan GROEI

Groeifactor LIVE Inspiratiedag

VRIJDAG

14-09-'18

11:00

Reacties

Liesbeth verraste mij enorm door haar kennis en energie.

Onverwachts waagde ik de gok en ging ik een gesprek aan met Liesbeth over mijn business.

The right time, the right person, zullen we maar zeggen. Soms komen die op jouw pad. Liesbeth verraste mij enorm door haar kennis en energie, ze was in staat om binnen een half uur mij te doorgronden. Het onderscheidend vermogen maar ook de valkuilen van mijn onderneming zichtbaar te maken en me hier (soms best een beetje confronterend) advies op te geven. Maar juist die eerlijke spiegel heb je soms echt nodig, een duw in je rug, de goede richting op. Met praktische tips, kreeg ik er ontzettend veel kracht van om door te gaan! Waarvoor veel dank!

Jamie - James & Co

Die spreekwoordelijke spiegel van Liesbeth heeft mij in de actiemodus gezet!

Liesbeth heeft mij enorm geholpen met het onderwerp zichtbaarheid. Waarom sta ik liever achter als voor de camera? Omdat ik mij er enorm ongemakkelijk bij voel maar vooral de angst voor de mening van anderen. Die knop moest om. Diep van binnen wist ik de antwoorden maar die extra spreekwoordelijke spiegel van Liesbeth heeft mij toch in de actiemodus gezet. Zo heb nu eindelijk foto’s voor mijn website en heb ik zelfs een eerste lesvideo opgenomen voor een klant. En ja ik vind het nog steeds super ongemakkelijk maar eng wil ik het niet meer noemen. Die eerste stapjes naar het overwinnen van die angsten kan ik vergelijken met het gevoel dat ik krijg na een rondje hardlopen. De runnershigh. Wil jij ook zo’n overwinningsgevoel? Dan kan ik je een dag bij Liesbeth echt aanraden.

Marlieke - Marlieke Media

Ik vind Liesbeth een 'padvinder' van hoog niveau!

Waar je ook vastloopt in het bewandelen van je carrièrepad, in het opzetten van je onderneming of in de twijfel mood tussen vaste baan en/of eigen bedrijf, je hebt een mentor nodig! Bij voorkeur iemand die niet hetzelfde kan of doet als jij, maar een die je wel beregoed strategisch adviseert. Die naar jouw persoonlijke roots kijkt, maar met name de roots van je (op te zetten) bedrijf analyseert. Wie ben je, waar sta jij voor, waar blink jij in uit, waar wordt naar gezocht door jouw doelgroep en hoe bied jij dat gezochte pakketje aan op een unieke manier? Die weg wijst Liesbeth jou. Als geen ander. Ik vind Liesbeth Besamusca een padvinder van hoog niveau!

Els van Kuppeveld

€ 67,-

1 persoons ticket

Reserveel snel je plek, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Locatie & Tijden

In Amsterdam Noord is de fantastische Bioscoop, wijnbar & petit restaurant FC Hyena. Een unieke plek aan het IJ. 

Er is (betaalde)  parkeer mogelijkheid en ook met openbaar vervoer is het gemakkelijk te bereiken. 

Een heerlijke bioscoopzaal met plofbanken waar we ons als groep kunnen terug trekken voor de inspiratie sessies en de oefeningen, maar ook een inspirerende ruimte met uitzicht over het IJ om lekker te lunchen en napraten!


Vanaf 10:30 staan koffie en thee klaar en ben je van harte welkom.

We starten om 11:00.

Om 16:00 eindigt het dagprogramma, maar vervolgens borrelen we nog even na.


Lunch & Borrel

Uiteraard wordt je de hele dag verzorgt. Een heerlijke lunch, fantastische koffie of gemberthee. Alles wat je nodig hebt voor zo'n intensieve dag!

Na afloop kunnen we met elkaar napraten, onder het genot van een glas bubbels, een goed glas wijn, bier of iets anders fris!

€ 67,-

De Groeifactor Live Inspiratiedag